Pràctiques empresarials inacceptables

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'Ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

La política de Google Ads sobre pràctiques empresarials inacceptables es modificarà entre mitjans i finals d'agost. La política es modifica per tal de prohibir els anuncis dels distribuïdors de bitllets no autoritzats. El canvi afectarà el Regne Unit. Hem pres aquesta decisió per tal de protegir els usuaris i els distribuïdors de bitllets autoritzats. Un cop la política nova sigui efectiva, la descripció de la política s'actualitzarà a fi de reflectir aquest canvi.
(Publicat el 23 d'agost)