Remeis miraculosos

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'Ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

La política de Google Ads relacionada amb els remeis miraculosos i les falses afirmacions de cures sanitàries s'actualitzarà a mitjans de juliol. La política canvia per prohibir les falses afirmacions de cures sanitàries i exigir als anunciants que distingeixen de manera més clara els suplements d'herbolari dels medicaments amb recepta. El canvi afectarà a tots els països. Un cop la política nova sigui efectiva, la descripció de la política en qüestió s'actualitzarà a fi de reflectir aquest canvi.
(Publicat el 9 de juliol)