Dispositius de trànsit

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'Ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

La política de Google Ads sobre els dispositius de trànsit canviarà a mitjans de juliol. La política canviarà per permetre les bases de dades i el programari de detectors de radars. El canvi afectarà França i Polònia. Un cop la política nova sigui efectiva, la descripció de la política en qüestió s'actualitzarà a fi de reflectir aquest canvi.
(Publicat el 8 de juliol)