Abortti

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Google Adsin aborttia ja siihen liittyviä palveluita koskeva käytäntö päivitetään heinäkuun puolen välin tienoilla, jotta tällaiset mainokset olisivat sallittuja Espanjassa. Sallimme aborttiin liittyvän sisällön sellaisissa mainoksissa ja verkkosivustoissa, joissa tällaiset mainokset noudattavat paikallista lainsäädäntöä ja paikallisia vaatimuksia. Kun tämä uusi käytäntö astuu voimaan, kukin käytäntöä koskeva sivu päivitetään tämän muutoksen mukaan.

Lähetetty 1.7.2010