Avortament

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

La política de Google Ads sobre la promoció de l'avortament i serveis relacionats s'actualitzarà a mitjans de juliol per permetre aquests anuncis en línia a Espanya. Es permet el contingut relacionat amb l'avortament als anuncis i llocs web on aquests anuncis compleixin les normatives i estàndards locals. Un cop la política nova sigui efectiva, la pàgina de la política en qüestió s'actualitzarà a fi de reflectir aquest canvi.

Publicat l'1 de juliol de 2010