Antydet affiliering

Google Ads-politikken om forbud mod svigagtig brug af virksomhedsnavne gælder i øjeblikket i Australien og New Zealand og udvides i midten af juli til at gælde for alle lande. Denne politik forbyder annoncer, der antyder en tilknytning, et partnerskab eller et særligt forhold til tredjeparter, og har til formål at sikre, at brugerne ikke vildledes med hensyn til de virksomheder, der annonceres for i vores tekstannoncer. Når den nye politik er trådt i kraft, opdateres siden med den relevante politik i overensstemmelse med ændringen.

Offentliggjort den 1. juli 2010