Implicació d'afiliació

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'Ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

La política de Google Ads que prohibeix l'ús fraudulent de noms d'empreses està en vigor actualment a Austràlia i a Nova Zelanda. A més, s'ampliarà a tots els països a mitjans de juliol. Aquesta política prohibeix els anuncis que impliquin una afiliació, col·laboració o relació especial amb tercers no relacionats. A més, el seu objectiu és garantir que no es confongui als usuaris sobre les empreses anunciades als nostres anuncis de text. Un cop la política nova sigui efectiva, la pàgina de la política en qüestió s'actualitzarà a fi de reflectir aquest canvi.

Publicat l'1 de juliol de 2010