Gokken

Google biedt vertaalde versies van het Helpcenter. Het is echter niet de bedoeling dat deze de content van ons beleid veranderen. De Engelse versie is de officiële taal waarmee we ons beleid handhaven. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

Het Google Ads-beleid inzake online gokken heeft twee wijzigingen ondergaan die ongeveer midden juli van kracht zullen worden:

Ten eerste zal het organisatoren van sportweddenschappen die hiervoor een licentie hebben ontvangen van de overheid, zijn toegestaan te adverteren in Tsjechië.

Ten tweede zal de promotie van loterijen door partners en sites van aggregators worden verboden. Volgens dit gewijzigd beleid is er alleen reclame mogelijk voor staats- en/of nationale loterijen door officiële entiteiten op de plaatsen waar advertenties voor online gokken zijn toegestaan. De wijziging is van toepassing op alle landen.

Nadat het gewijzigde beleid van kracht is geworden, wordt de relevante beleidspagina bijgewerkt om deze wijzigingen te weerspiegelen.

Gepubliceerd op 1 juli 2010