Apostes

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'Ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

Hi ha dues actualitzacions a la política de Google Ads sobre les apostes en línia que serà efectiva aproximadament a mitjans del mes de juliol:

En primer lloc, els operadors d'apostes esportives amb llicència estatal podran anunciar-se a la República Txeca.

En segon lloc, es prohibeix la promoció de loteries per llocs web afiliats i agregadors. Segons el que estipula aquesta política actualitzada, les loteries estatals i/o nacionals només poden estar promocionades per entitats oficials als llocs on es permeti la publicitat d'apostes en línia. El canvi s'aplicarà a tots els països.

Un cop aquestes polítiques noves siguin efectives, la pàgina de la política en qüestió s'actualitzarà a fi de reflectir aquest canvi.

Publicat l'1 de juliol de 2010