Tuoteväärennökset

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Display & Video 360 ‑käyttäjien on noudatettava tätä Google Ads ‑käytäntöä. Tietoa muista rajoituksista on Display & Video 360:n ohjekeskuksessa.

Jos haluat nähdä tekstitykset omalla kielelläsi, laita YouTube-tekstitykset päälle. Klikkaa videosoittimen alareunasta Asetukset-kuvaketta Kuva YouTuben asetuskuvakkeesta ja valitse sitten "Tekstitykset" ja haluamasi kieli.

Google Ads kieltää tuoteväärennösten myynnin ja mainostamisen. Tuoteväärennöksissä on tavaramerkki tai logo, joka on identtinen toisen tavaramerkin kanssa tai jota on huomattavan vaikea erottaa toisesta tavaramerkistä. Tuoteväärennökset jäljittelevät alkuperäisen tuotteen brändiominaisuuksia, jotta niitä erehdyttäisiin pitämään brändin omistajan aitoina tuotteina. Tämä käytäntö koskee mainoksen sisältöä ja verkkosivuston tai sovelluksen sisältöä.

Jos epäilet joidenkin mainosten edistävän tuoteväärennösten myyntiä, tee valitus.

Tuoteväärennökset

Tämä ei ole sallittua:

Tuotteet, joita kuvataan esimerkiksi sanoilla kopio, replika, jäljennös, jäljitelmä, väärennös tai näköiskappale brändinimen yhteydessä siten, että tarkoituksena on saada kuluttajat uskomaan niiden olevan brändin omistajan aitoja tuotteita

Väärennetyt tuotteet, jotka jäljittelevät brändiominaisuuksia siten, että niitä erehdyttäisiin luulemaan aidoiksi tuotteiksi

Joitakin esimerkkejä: väärennetyt tuotteet, joihin on lisätty brändin nimi tai logo

Suhtaudumme tämän käytännön rikkomuksiin hyvin vakavasti ja pidämme niitä törkeinä. Google Ads ‑käytäntöjen törkeä rikkomus on niin vakava rikkomus, että sen katsotaan olevan lainvastainen tai aiheuttavan merkittävää vahinkoa käyttäjillemme. Kun selvitämme, rikkooko mainostaja tai kohde tätä käytäntöä, saatamme tutkia tietoja, jotka ovat peräisin useista eri lähteistä, kuten mainoksestasi, sivustoltasi, tileiltäsi ja kolmansilta osapuolilta.  Jos havaitsemme tämän käytännön rikkomuksia, jäädytämme Google Ads ‑tilisi välittömästi ja ilman ennakkovaroitusta. Et myöskään voi enää mainostaa Googlessa. Jos kyseessä on erehdys etkä mielestäsi ole rikkonut tätä käytäntöä, tee valitus ja perustele kantasi. Palautamme tilejä vain painavista ja perustelluista syistä, joten on tärkeää, että ilmaiset asiasi perusteellisesti, tarkasti ja rehellisesti. Lue lisää jäädytetyistä tileistä.

Tarvitsetko apua?

Jos sinulla on kysyttävää käytännöistämme, ota yhteyttä Google Ads ‑tukeen .