Google Ads betafunktioner

Google tillhandahåller översatta versioner av vårt hjälpcenter. De är dock inte avsedda att ändra innehållet i våra policyer. Engelska är vårt officiella språk och den engelska versionen används som utgångspunkt för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Då och då kan Google Ads ge dig åtkomst till betafunktioner som du kan välja att använda för att testa nya produkter, funktioner eller idéer. När du använder dessa betafunktioner finns det ytterligare programpolicyer som du måste följa.

Även om dessa betafunktioner kan vara offentligt kända har du inte rätt att offentligt dela med dig av någon information som du kan ha tagit emot eller lärt dig om dessa betafunktioner.