Google Ads betafunktioner

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Då och då kan Google Ads ge dig åtkomst till betafunktioner som du kan välja att använda för att testa nya produkter, funktioner eller idéer. När du använder dessa betafunktioner finns det ytterligare programpolicyer som du måste följa.

Även om dessa betafunktioner kan vara offentligt kända har du inte rätt att offentligt dela med dig av någon information som du kan ha tagit emot eller lärt dig om dessa betafunktioner.