Bètafuncties van Google Ads

Google biedt vertaalde versies van het Helpcentrum om het gebruikers gemakkelijker te maken. Deze vertalingen hebben echter geen invloed op de inhoud van ons beleid. Voor handhaving van het beleid is de Engelse versie leidend. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

Nu en dan kan Google Ads u toegang verlenen tot bètafuncties waarvoor u zich kunt aanmelden om nieuwe producten, functies en ideeën te testen. Wanneer u deze bètafuncties gebruikt, geldt er een aanvullend programmabeleid waaraan u moet voldoen.

Hoewel deze bètafuncties mogelijk openbaar bekend zijn, is het niet toegestaan enige informatie die u over deze bètafuncties heeft ontvangen of te weten bent gekomen, openbaar te delen.