Google Ads-betafunktioner

Som en service tilbyder Google oversatte versioner af artiklerne i Hjælp til Google Ads, men vi håndhæver vores politikker i henhold til den engelsksprogede version, og det er denne version, der er gældende, hvis den oversatte tekst afviger fra den. Hvis du vil have denne artikel vist på et andet sprog, kan du bruge rullemenuen Sprog nederst på siden.

Google Ads giver dig af og til adgang til betafunktioner, som du kan tilmelde dig for at teste nye produkter, funktioner eller idéer. Når du bruger betafunktioner, findes der yderligere programpolitikker, som du skal følge.

Selvom denne betafunktion er offentligt kendt, må du ikke offentligt dele oplysninger om funktionen, som du har modtaget eller fået kendskab til.