Funcions beta de Google Ads

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'Ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

És possible que Google Ads, de tant en tant, us doni accés a funcions beta que podeu activar per provar funcions, idees o productes nous. Quan utilitzeu funcions beta, haureu de seguir unes polítiques de programa addicionals.

Tot i que és possible que aquesta funció beta sigui coneguda públicament, no podeu compartir de manera pública cap tipus d'informació que n'hàgiu pogut rebre o que n'hàgiu obtingut.