Hylätyn mainoksen korjaaminen

Jos jokin mainoksistasi hylätään, se tarkoittaa, että emme voi näyttää kyseistä mainosta sellaisenaan. Korjaa tilanne selvittämällä, mikä mainoksistasi hylättiin, ja muokkaa sitten hylättyä mainostasi siten, että se vastaa mainostuskäytäntöjämme.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit selvittää mainoksen hylkäämisen syyn ja miten voit muokata mainostasi ja lähettää sen sitten uudelleen hyväksyttäväksi.

Instructions

Uusi Google Ads on nyt useimpien käyttäjien ainoa tapa hoitaa tilejä. Jos käytät edelleen aiempaa AdWordsia, valitse alta AiempiLisätietoja

Mainoksen korjaamisen vaiheet vaihtelevat sen mukaan, millainen sääntörikkomus on kyseessä. Saattaa esimerkiksi olla, että itse mainos ei ole tiettyjen Google Ads ‑käytäntöjen mukainen (mainos rikkoo esimerkiksi Googlen toimituksellista käytäntöä). Ongelmat voivat liittyä myös mainoksen kohteeseen (kohde ei esimerkiksi toimi tai kohteessa on kiellettyä sisältöä). Tarkista, mitä käytäntöä mainoksesi rikkoo, ja valitse sitten ohesta soveltuvat ohjeet.

Jos mainostasi koskevat käytännöt eivät liity mainoksen kohteeseen, seuraa korjatessasi näitä ohjeita:

1. Siirry Mainokset ja laajennukset ‑sivulle ja etsi korjattava mainos tai laajennus.
    Osa käytännöistä koskee mainoksen kohdetta. Jos itse mainos on käytännön mukainen, tarkista, löytyykö hylkäyksen syy mainoksesi kohteesta. Tee tarvittavat muutokset ennen jatkamista.
  2. Vie hiiri mainoksen tai laajennuksen päälle ja klikkaa Muokkaa.
  3. Muokkaa mainosta tai laajennusta niin, että se on käytännön mukainen.
  4. Klikkaa Tallenna. Mainos tarkistetaan automaattisesti uudelleen. Voit seurata mainoksesi tilan muutoksia Mainokset ja laajennukset ‑sivulta.

Aiheeseen liittyvä linkki