Løs problemet med en afvist annonce

Hvis en af dine annoncer bliver afvist, betyder det desværre, at den ikke kan køre i øjeblikket. Hvis du vil have din annonce vist igen, skal du i første omgang finde ud af, hvilken annonce der blev afvist. Derefter skal du redigere den, så den overholder vores annonceringspolitikker.

Denne artikel beskriver, hvordan du finder ud af, hvorfor din annonce blev afvist, hvordan du løser problemet, og hvordan du indsender din annonce til fornyet gennemgang.

Vejledning

De fleste brugere administrerer nu deres konti via den nye Google Ads-oplevelse. Hvis du stadig bruger den forrige AdWords-oplevelse, skal du vælge Forrige nedenfor. Få flere oplysninger

Hvilken fremgangsmåde, som du skal følge for at løse problemerne med din annonce, afhænger af, hvilken type overtrædelse af politik der er tale om. Det kan være, at selve annoncen ikke overholder bestemte Google Ads-politikker (f.eks. vores redaktionelle politik), eller at der er problemer med din destination (f.eks. hvis destinationen ikke fungerer, eller hvis der er indhold, som ikke er tilladt). Tjek, hvilken politik din annonce overtræder, og følg derefter den relevante fremgangsmåde nedenfor.

Hvis din annonce overtræder politikker, der ikke er relateret til destinationen, kan du løse problemet ved at følge denne fremgangsmåde:

1. Gå til fanen "Annoncer og udvidelser", og find den annonce eller udvidelse, som du vil løse et problem med.
    Nogle politikker gælder for annoncens destination. Hvis din annonce overholder politikken, skal du kontrollere dens destination for at se, om det er den, der overtræder politikken, og foretage eventuelle nødvendige rettelser, inden du fortsætter.
  2. Hold markøren over annoncen eller udvidelsen, og klik på Rediger.
  3. Rediger annoncen eller udvidelsen, så den overholder politikken.
  4. Klik på Gem. Din annonce bliver automatisk gennemgået igen. Tjek for opdateringer af annoncens status på siden "Annoncer og udvidelser".

Relateret link