Softwarebeleid

Google biedt vertaalde versies van het Helpcentrum om het gebruikers gemakkelijker te maken. Deze vertalingen hebben echter geen invloed op de inhoud van ons beleid. Voor handhaving van het beleid is de Engelse versie leidend. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

Het Google Ads-beleid inzake softwarebeleid wordt rond midden oktober 2011 gewijzigd. Het beleid wordt gewijzigd om ons beleid inzake softwarebeleid te verduidelijken. We hebben deze beslissing genomen om gebruikers en adverteerders te voorzien van duidelijke informatie met betrekking tot ons softwarebeleid. De wijziging is van invloed op alle landen en we sturen kennisgevingen naar de betreffende adverteerders. Nadat het nieuwe beleid van kracht is geworden, wordt de beleidsbeschrijving bijgewerkt om deze wijziging te weerspiegelen.
(Gepubliceerd op 6 oktober 2011)