Softwareprincipper

Google Ads-politikken for softwareprincipper vil blive ændret omkring midten af oktober 2011. Politikken ændres for at forklare vores politik om softwareprincipper. Vi har taget denne beslutning for at give brugere og annoncører mere transparente oplysninger om vores softwareprincipper. Denne ændring påvirker alle lande, og vi sender en meddelelse til de påvirkede annoncører. Når den nye politik er trådt i kraft, opdateres politikbeskrivelsen, så den afspejler den pågældende ændring.
(Offentliggjort den 6. oktober 2011)