Principis del programari

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'Ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

La política de Google Ads sobre principis del programari es modificarà a mitjans d'octubre de 2011. Canviem aquesta política per fer-la més clara. Hem pres aquesta decisió per oferir als usuaris i als anunciants informació més acurada sobre els principis del programari. Aquest canvi afectarà tots els països i enviarem notificacions als anunciants afectats. Un cop la política nova sigui efectiva, la descripció de la política s'actualitzarà a fi de reflectir aquest canvi.
(Publicat el 6 d'octubre de 2011)