Principis del programari

La política de Google Ads sobre principis del programari es modificarà a mitjans d'octubre de 2011. Canviem aquesta política per fer-la més clara. Hem pres aquesta decisió per oferir als usuaris i als anunciants informació més acurada sobre els principis del programari. Aquest canvi afectarà tots els països i enviarem notificacions als anunciants afectats. Un cop la política nova sigui efectiva, la descripció de la política s'actualitzarà a fi de reflectir aquest canvi.
(Publicat el 6 d'octubre de 2011)