Pengeinnsamling

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

Google Ads endrer retningslinjene for pengeinnsamling rundt midten av november 2011. Retningslinjene blir endret for å forby innsamling på destinasjonssider av donasjoner som ikke gir skattefritak, selv om dette innholdet ikke er i fokus på siden. Våre retningslinjer for donasjoner til politiske annonser, forblir uendret. Denne endringen vil gjelde i alle land. Vi har tatt denne beslutningen av juridiske og driftsmessige årsaker. Når de nye retningslinjene trer i kraft, vil beskrivelsen av retningslinjene bli oppdatert slik at den gjenspeiler denne endringen.
(Lagt ut 26. oktober 2011)