Focs artificials: bengales

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'Ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

La política de Google Ads sobre focs artificials es modificarà a mitjans de novembre de 2011. Amb aquest canvi, no es permet la promoció de bengales a les pàgines de destinació, encara que no en siguin l'article central. El canvi afectarà tots els països. Hem pres aquesta decisió per motius legals i operatius. Google enviarà notificacions als anunciants afectats. Un cop la nova política hagi entrat en vigor, la descripció s'actualitzarà a fi de reflectir aquest canvi.
(Publicat el 26 d'octubre de 2011)