Utvidbare annonser

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

Google Ads-retningslinjene for utvidbare annonser endres i midten av september 2011. Retningslinjene endres slik at de tillater at annonsene utvides når musepekeren holdes over dem i mer enn to sekunder. Dette er en global endring. Vi tok denne avgjørelsen for å holde tritt med bransjestandardene, og for å møte annonsørenes behov. Når de nye retningslinjene trer i kraft, vil de relevante retningslinjesidene bli oppdatert slik at de gjenspeiler denne endringen.
(Lagt ut 30. august 2011)