Anuncis expandibles

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'Ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

La política de Google Ads sobre anuncis expandibles es modificarà a mitjans de setembre de 2011. La política canviarà per permetre que els anuncis s'ampliïn en posar el cursor del ratolí a sobre durant més de dos segons. Es tracta d'un canvi global. Hem pres aquests decisió per seguir els estàndards del sector, a més de satisfer les necessitats dels anunciants. Un cop la política nova sigui efectiva, les pàgines de la política en qüestió s'actualitzaran a fi de reflectir aquest canvi.
(Publicat el 30 d'agost de 2011)