Päivityksiä terveydenhoitoa ja lääkkeitä koskevaan käytäntöön (maaliskuu 2024)

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Google Adsin terveydenhoitoa ja lääkkeitä koskevaa käytäntöä päivitetään maaliskuussa 2024 niin, että verkkoapteekit saavat mainostaa palvelujaan Belgiassa ja Etelä-Afrikassa ja digitaalisten terveyspalvelujen tarjoajat saavat mainostaa palvelujaan Etelä-Afrikassa.

Terveydenhoitoa ja lääkkeitä koskevan käytännön sivulle lisätään seuraavat maakohtaiset tiedot:

Belgia

Tuote Sallittu?

Verkkoapteekit

No issues detected and positive check mark icon Sallittu tietyin rajoituksin

Google sallii verkkoapteekkien mainonnan, jos ne ovat Federal Agency for Medicines and Health Productsin rekisterissä. Mainostajat eivät saa markkinoida reseptilääkkeitä mainoksissa tai laskeutumissivuilla.

Mainostajalla on lisäksi oltava Googlen myöntämä mainontalupa. Katso hakuohjeet.

Etelä-Afrikka

Tuote Sallittu?
Verkkoapteekit, digitaaliset terveyspalvelut

No issues detected and positive check mark icon Sallittu tietyin rajoituksin

Google sallii verkkoapteekkien ja digitaalisten terveyspalvelujen mainonnan, jos ne täyttävät seuraavat vaatimukset:

Mainostajat eivät saa markkinoida reseptilääkkeitä mainoksissa tai laskeutumissivuilla. Mainostajalla on lisäksi oltava Googlen myöntämä mainontalupa. Katso hakuohjeet.

Tämän käytännön rikkominen ei johda tilin välittömään jäädyttämiseen ilman ennakkovaroitusta. Varoitus annetaan vähintään seitsemän päivää ennen tilin jäädyttämistä.

(Julkaistu 1.3.2024)