Opdatering af politikken vedrørende urigtige oplysninger (marts 2024)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

I marts 2024 opdateres den del af Google Ads-politikken vedrørende urigtige oplysninger, der omhandler uacceptabel forretningspraksis, så den omfatter personefterligning eller falsk tilkendegivelse af tilknytning til eller anbefaling fra en offentlig person, et brand eller en organisation i et forsøg på at få brugerne til at indbetale penge eller afgive oplysninger. Vi begynder at håndhæve den opdaterede politik over for annoncører uden for Frankrig i marts 2024 og over for annoncører i Frankrig i april 2024.

Vi ser med stor alvor på overtrædelser af denne politik og betragter dem som grove. Hvis vi konstaterer, at du overtræder denne politik, bliver dine Google Ads-konti suspenderet med det samme uden varsel, og du har i så fald ikke længere lov til at annoncere via os.

Gennemgå denne politik for at finde ud af, om en eller flere af dine annoncer er omfattet af den, og sørg i givet fald for at fjerne de pågældende annoncer inden den relevante håndhævelsesdato.

(Opslået den 15. februar 2024)