Päivityksiä rahapelejä koskevaan käytäntöön (helmikuu 2024)

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Google Adsin rahapelejä koskevan käytännön Yhdysvaltoja koskevat maakohtaiset vaatimukset päivitetään helmikuussa 2024. Alamme hyväksyä ja julkaista ennakkomainoksia sellaisilta urheiluvedonlyönnin järjestäjiltä, jotka ovat hakeneet toimilupaa Pohjois-Carolinassa, 8.2.2024 alkaen.

Mainostajien on haettava mainontalupaa.

11.3.2024 alkaen niiden osavaltioiden hyväksymien järjestäjien, jotka haluavat jatkaa urheiluvedonlyönnin mainostamista, on toimitettava todistus vaatimusten täyttämisestä.

(Julkaistu 8.2.2024)