Oppdatering av retningslinjene for finansielle produkter og tjenester (januar 2024)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

I februar 2024 oppdaterte Google retningslinjene for finansielle produkter og tjenester for å tillate markedsføring av differansekontrakter og valutahandel med rullerende spot i Kenya. Annonsører som tilbyr slike produkter, må være sertifisert av Google før de kan annonsere via Google Ads.

For å bli sertifisert av Google må annonsørene

• være lisensiert av Capital Markets Authority
  • sørge for at annonsene og landingssidene er i tråd med alle Google Ads-retningslinjene
  • overholde lokal lov og rett i alle områder annonsene deres er målrettet mot, inkludert krav relatert til komplekse og spekulative finansielle produkter

Brudd på disse retningslinjene medfører ikke at den aktuelle kontoen sperres umiddelbart og uten forvarsel. Vi utsteder en advarsel minst 7 dager før vi sperrer kontoer.

Annonsører kan søke om Google-sertifisering etter at søknadsskjemaet blir publisert, 28. februar 2024.

(Lagt ut 1. februar 2024)