Päivitys rahoitustuotteita ja ‑palveluja koskevaan käytäntöön (tammikuu 2024)

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Google päivitti rahoitustuotteita ja ‑palveluja koskevan käytännön helmikuussa 2024 niin, että CFD-sopimusten ja rolling spot ‑sopimusten mainonta sallitaan Keniassa. Näiden tuotteiden mainostajien on saatava Googlelta mainontalupa ennen Google Ads ‑mainonnan aloittamista.

Googlen mainontaluvan saaminen edellyttää, että mainostaja

• on saanut toimiluvan Capital Markets Authoritylta
  • varmistaa, että mainokset ja laskeutumissivut ovat kaikkien Google Ads ‑käytäntöjen mukaisia
  • noudattaa mainostensa kohdistusalueiden paikallisia lakeja, monimutkaisiin spekulatiivisiin rahoitustuotteisiin liittyvät lait mukaan luettuina.

Tämän käytännön rikkominen ei johda tilin välittömään jäädyttämiseen ilman ennakkovaroitusta. Varoitus annetaan vähintään seitsemän päivää ennen tilin jäädyttämistä.

Mainostajat voivat hakea Googlelta mainontalupaa 28.2.2024 alkaen, jolloin hakulomake julkaistaan.

(Julkaistu 1.2.2024)