Opdatering af politikken vedrørende finansielle produkter og tjenester (januar 2024)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

I februar 2024 opdaterede Google politikken vedrørende finansielle produkter og tjenester, så det fremgår, at det nu er tilladt at annoncere for differencekontrakter og forex-handel med rullende spotkontrakter i Kenya. Annoncører, der tilbyder denne type produkter, skal certificeres af Google, før de kan annoncere via Google Ads.

For at kunne blive certificeret af Google skal annoncører:

• Være licenseret af Capital Markets Authority
  • Sørge for, at deres annoncer og landingssider overholder alle Google Ads-politikker
  • Overholde de lokale love i alle de områder, deres annoncer er målrettet mod, heriblandt lovene vedrørende komplekse spekulative finansielle produkter.

Overtrædelse af denne politik medfører ikke omgående kontosuspendering uden varsel. Du får en advarsel senest syv dage før en eventuel suspendering af din konto.

Annoncører kan anmode om at blive certificeret af Google fra og med den 28. februar 2024, hvor ansøgningsformularen offentliggøres.

(Opslået den 1. februar 2024)