Requisits relatius a les extensions d'ubicació

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

Les extensions d'ubicació permeten incloure als anuncis l'adreça i el número de telèfon d'una empresa, així com altres tipus d'informació sobre una ubicació geogràfica concreta d'aquesta (per exemple, els horaris d'obertura o les puntuacions dels clients). Les extensions d'ubicació estan subjectes a les polítiques de Google Ads estàndard i als requisits que s'indiquen a sota.

Recordeu que aquestes extensions obtenen la informació del vostre compte de Google My Business (GMB) i que només estan disponibles als països que aquest servei admet actualment. Això vol dir que la informació sobre la vostra empresa i les imatges de la ubicació corresponents no es gestionen des de Google Ads, sinó directament des del compte de GMB.

Aprovació del propietari de la ubicació

No es permet:

Anunciar una ubicació geogràfica de l'empresa sense l'aprovació explícita del propietari de l'empresa d'aquesta ubicació

Polítiques relacionades i motius de rebuig habituals

Les polítiques de Google Ads que s'indiquen a continuació s'apliquen especialment a les extensions d'ubicació i la seva infracció sol ser motiu de rebuig dels anuncis. Obteniu informació sobre què passa si infringiu les nostres polítiques.

Contingut enganyós

Tota la informació ha de ser correcta i descriure el que promocioneu. Consulteu la política Contingut enganyós per obtenir més informació.

Rellevància poc clara

Tota la informació ha d'estar relacionada amb el que anuncieu. Per exemple, tots els camps d'anunci que s'enviïn han de representar el mateix anunciant i estar relacionats amb el producte promocionat. Consulteu la política sobre rellevància poc clara per obtenir més informació.

En el cas de les extensions d'ubicació, assegureu-vos que l'extensió sigui rellevant per a la ubicació concreta que promocioneu, especialment si l'empresa té més d'una ubicació.

Marques comercials

Google pot treure anuncis o extensions com a resposta a les reclamacions del propietari d'una marca comercial. Els anunciants són responsables de garantir l'ús adequat de les marques comercials al text i als recursos dels anuncis, i també a la informació de l'empresa. Consulteu la política de marques comercials per obtenir més informació.