Requisits dels recursos d'ubicació

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

Els recursos d'ubicació permeten que els anuncis incloguin una adreça d'empresa, un número de telèfon d'una empresa i altra informació (p. ex., l'horari d'obertura o les puntuacions) sobre una ubicació d'empresa concreta.

Els recursos d'ubicació i els recursos d'ubicació afiliada estan subjectes a les polítiques de Google Ads estàndard, les polítiques per a text, imatges i vídeo, i els requisits que s'indiquen a continuació.

Perfil d'empresa a Google (GBP) s'utilitza generalment per crear i proporcionar dades per als recursos d'ubicació al vostre compte de Google Ads. La informació del vostre compte i les imatges de la vostra ubicació es gestionen directament al compte de GBP, no a Google Ads. GBP només està disponible en determinats països admesos.

Aprovació de la ubicació per part del propietari

No es permet el següent:

marca x vermella Anunciar la ubicació d'una empresa sense l'aprovació explícita del propietari de l'empresa.

Ubicació física no disponible

No es permet el següent:

marca x vermella Google no reconeix la ubicació especificada.

• Exemple: Adreça: 555 Martian Road, Massachusetts, Maldives

marca x vermella La ubicació especificada és per a una ubicació tancada.

Producte o servei no rellevant per a la ubicació

No es permet el següent:

marca x vermella La ubicació especificada no coincideix amb l'empresa que publica l'anunci.

Nota: aquesta restricció no s'aplica als recursos d'ubicació afiliada.

• Exemple:
    • L'anunciant és un banc de Florida i la ubicació especificada és un banc de Califòrnia.

marca x vermella El producte o el servei de l'anunci no es ven o no es troba a la ubicació especificada.

• Exemples:
    • La pàgina de destinació és sobre neveres i la ubicació especificada inclou una cadena de supermercats que no ven neveres.
    • La pàgina de destinació és sobre neveres i la ubicació especificada és un saló de massatges.

Obteniu informació sobre com podeu corregir un anunci o una extensió que s'han rebutjat. Si no podeu editar la ubicació en línia perquè s'ajusti a aquest requisit, pengeu una altra ubicació que compleixi la política. Si no esteu d'acord amb la nostra decisió o heu corregit el recurs, podeu apel·lar contra la decisió relacionada amb la política directament des del compte de Google Ads (si aquesta opció està disponible). També podeu manifestar que esteu en desacord amb les decisions mitjançant el formulari d'anuncis rebutjats i preguntes sobre les polítiques.

Polítiques relacionades i motius de rebuig habituals

Les polítiques de Google Ads següents són especialment rellevants per a aquest format d'anunci i la seva infracció sol ser motiu de rebuig. Obteniu informació sobre què passa si infringiu les nostres polítiques.

Editorial

Els requisits estàndard de claredat, correcció ortogràfica i ús adequat de les majúscules i dels símbols s'apliquen a tots els anuncis. Consulteu la política editorial per obtenir més informació.

Contingut enganyós

Tota la informació ha de ser precisa i descriure el que anuncieu. Consulteu la política de contingut enganyós per obtenir més informació.

Ofertes no disponibles

Els productes o serveis han de mostrar el preu correcte, s'han de poder trobar fàcilment a la destinació de l'anunci i han de coincidir amb els que s'indiquen als títols i a les descripcions. Consulteu la política d'ofertes no disponibles per obtenir més informació.

Rellevància poc clara

Tota la informació ha d'estar relacionada amb el que anuncieu. Per exemple, tots els camps d'anunci que s'enviïn han de representar el mateix anunciant i estar relacionats amb el producte promocionat. Consulteu la política de rellevància poc clara per obtenir més informació.
En el cas dels enllaços de lloc, significa que el text dels enllaços ha d'indicar de manera clara i precisa quin tipus de producte, servei o contingut hi ha a la destinació dels enllaços.

Idioma no admès

Tots els anuncis i les extensions han d'estar escrits en un idioma admès i enllaçar a una destinació en un idioma admès. Consulteu la política d'idioma no admès per obtenir més informació.

Marques comercials

Google pot treure anuncis o recursos en resposta a les reclamacions de propietaris de marques comercials. Els anunciants són responsables de garantir l'ús adequat de les marques comercials al text i als recursos dels anuncis, i també a la informació de l'empresa. Consulteu la política de marques comercials per obtenir més informació.