Päivityksiä rahapelejä koskevaan käytäntöön (helmikuu 2024)

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Google Adsin rahapelejä koskevan käytännön Mosambikia koskevia vaatimuksia päivitetään helmikuussa 2024. Emme jatkossa hyväksy mainontalupahakemuksia, joissa haetaan lupaa mainostaa verkkokasinoita Mosambikissa.

Tuote Sallittu? Tiedot
Verkkorahapelit No issues detected and positive check mark icon Sallittu tietyin rajoituksin

Google sallii alla mainitun verkkorahapeleihin liittyvän sisällön mainostamisen, mikäli mainostajalla on Mosambikin rahapeliviranomaisen myöntämä toimilupa.

• Verkkobingo
  • Lottopelit
  • Urheiluvedonlyönti
  • Sivustot, joilla tarjotaan tietoja tai vertailuja muista Mosambikin viranomaisten toimiluvan saaneista rahapelipalveluista
Mainostajilla on lisäksi oltava Googlen myöntämä mainontalupa. Katso hakuohjeet.

Mainostajien on haettava mainontalupaa.

Rahapelejä koskevan käytännön sivu päivitetään 7.2.2024, kun päivitetty käytäntö astuu voimaan.

(Julkaistu 22.1.2024)