Opdateringer af politikken vedrørende gambling og spil (februar 2024)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

I februar 2024 opdateres Google Ads-politikken vedrørende gambling og spil for Mozambique, hvilket indebærer, at det ikke længere er muligt at ansøge om certificering til at køre annoncer for onlinekasinoer i Mozambique.

Produkt Tilladt? Detaljer
Onlinegambling No issues detected and positive check mark icon Tilladt med begrænsninger

Google tillader, at annoncører, som er licenseret af gamblingmyndighederne i Mozambique, viser annoncer, der promoverer følgende indhold med relation til onlinegambling:

• Onlinebingo
  • Lotterier
  • Sportsvæddemål
  • Websites med oplysninger om eller sammenligning af andre gamblingrelaterede tjenester, der er givet licens til i Mozambique.
Annoncører skal også være certificeret af Google. Se, hvordan du ansøger.

Annoncører skal ansøge om certificering.

Siden Politik vedrørende gambling og spil opdateres, når den opdaterede politik træder i kraft den 7. februar 2024.

(Opslået den 22. januar 2024)