Uppdatering av verifieringsprogrammet för annonsörer (december 2023)

Google tillhandahåller översatta versioner av vårt hjälpcenter. De är dock inte avsedda att ändra innehållet i våra policyer. Engelska är vårt officiella språk och den engelska versionen används som utgångspunkt för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

I december 2023 ger Google mer information om processen för verifiering av företagsverksamhet som en del av verifieringsprogrammet för annonsörer. Denna uppdatering lägger till en steg för steg-guide för hur du slutför verifiering av företagsverksamhet, förtydligar orsakerna till att en verifiering av företagsverksamhet inte lyckades samt lägger till exempelscenarier för hur en annonsör kan väljas ut att slutföra verifiering av företagsverksamhet som en del av verifieringsprogrammet för annonsörer.

Syftet med uppdateringen är endast att ge ytterligare information till annonsörerna. Omfattningen av verifieringsprogrammet för annonsörer har inte ändrats.

(Upplagt den 12 december 2023)