Oppdatering av programmet for annonsørbekreftelse (desember 2023)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

I desember 2023 gir Google mer informasjon om prosessen for bekreftelse av forretningsvirksomheten i programmet for annonsørbekreftelse. Med denne oppdateringen legger vi til en trinnvis veiledning i hvordan du fullfører bekreftelsen av forretningsvirksomheten. I tillegg klargjør vi årsakene til at bekreftelser av forretningsvirksomhet mislykkes, og vi legger til eksempler på scenarioer der annonsører kan bli valgt ut til å gjennomføre bekreftelse av forretningsvirksomheten i programmet for annonsørbekreftelse.

Hensikten med denne oppdateringen er bare å gi mer informasjon til annonsørene, og retningslinjene for programmet for annonsørbekreftelse håndheves akkurat slik som før.

(Lagt ut 12. desember 2023)