Uppdatering till verifiering för finansiella tjänster i Förenade kungariket i Google Ads (februari 2024)

Google tillhandahåller översatta versioner av vårt hjälpcenter. De är dock inte avsedda att ändra innehållet i våra policyer. Engelska är vårt officiella språk och den engelska versionen används som utgångspunkt för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

I februari 2024 kommer Google att uppdatera sin policy Verifiering för finansiella tjänster i Förenade kungariket. Det innebär att de FCA registrerade företag som vill bli verifierade från e-postadresser på offentliga domäner som yahoo.com, outlook.com och gmail.com lägger till en ny Användare som Google Ads-kontakt som exakt matchar den e-postadress som registrerat av FCA. Myndigheter som vill ansöka om ett undantagscertifikat måste lägga till en kontakt som en Användare i sitt Google Ads-konto som har en gov.uk-e-postdomän.

(Upplagt 19 december 2023)