Oppdatering av Google Ads-retningslinjene for bekreftelse for finansielle tjenester i Storbritannia (februar 2024)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

I februar 2024 oppdaterer Google retningslinjene for bekreftelse for finansielle tjenester i Storbritannia med krav om at FCA-registrerte bedrifter som søker om bekreftelse via e-postadresser på offentlige domener, for eksempel yahoo.com, outlook.com eller gmail.com, må legge til en ny bruker som samsvarer nøyaktig med den FCA-registrerte e-postadressen, som Google Ads-kontakt. Offentlige etater som vil søke om et fritakssertifikat, må legge til en brukerkontakt som har e-postadresse på et gov.uk-domene, i Google Ads-kontoen deres.

(Lagt ut 19. desember 2023)