Actualització de la verificació de serveis financers al Regne Unit de Google Ads (febrer de 2024)

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

El febrer de 2024, Google actualitzarà la seva política de verificació de serveis financers del Regne Unit per tal de requerir que les empreses registrades a l'Autoritat de Conducta Financera (Financial Conduct Authority, FCA) que sol·licitin la verificació d'adreces electròniques de domini públic com ara yahoo.com, outlook.com i gmail.com afegeixin un usuari nou com a contacte de Google Ads que coincideixi exactament amb l'adreça electrònica registrada a l'FCA. Les entitats governamentals que vulguin sol·licitar un certificat d'exempció han d'afegir un contacte com a usuari al compte de Google Ads que utilitzi un domini de correu electrònic gov.uk.

(Publicat el 19 de desembre de 2023)