Opdatering vedrørende certificeringsprogrammet for udbydere af kliksporingsværktøjer (november 2023)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

Google indfører begrænsninger med hensyn til behandling af ansøgninger om certificering af kliksporingsværktøjer, hvilket indebærer, at Googles teams fremover kun behandler sådanne ansøgninger fra udbydere af kliksporingsværktøjer inden for et bestemt kvartal.

Her er de konkrete tidshorisonter:

• I 2023 tager Google imod nye ansøgninger frem til den 1. december, og der bliver derefter ikke behandlet flere ansøgninger i den resterende del af 2023.
  • I 2024 og fremover åbner Google for ansøgninger i tredje kvartal, dvs. fra den 1. juli til den 30. september.

(Opslået den 15. november 2023)