Oppdatering av retningslinjene for gambling og spill (november 2023)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

Fra og med 28. november 2023 oppdateres de landsspesifikke vilkårene for Polen i Google Ads-retningslinjene for gambling og spill. Oppdateringen innebærer at vi godtar annonser for nettgambling fra enheter som er lisensiert av finansdepartementet.

Produkt Er dette tillatt? Detaljer
Nettgambling Et grønt hakemerke eller avmerkingsikon. Tillatt med begrensninger Google tillater at det annonseres for følgende typer nettgambling av enheter som er lisensiert av det statlige finansdepartementet:
  • nettsteder for tipping
Annonsørene må også sertifiseres av Google.

Annonsører må søke om sertifisering.

Siden med retningslinjene for gambling og spill oppdateres når endringen trer i kraft 28. november 2023.

(Lagt ut 13. november 2023)