Uppdateringar av våra annonspolicyer för barn och tonåringar (december 2023)

Google tillhandahåller översatta versioner av vårt hjälpcenter. De är dock inte avsedda att ändra innehållet i våra policyer. Engelska är vårt officiella språk och den engelska versionen används som utgångspunkt för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

I december 2023 förtydligar vi formuleringarna i några av våra annonspolicyer för barn och tonåringar för att göra dem lättare att förstå. Vi ändrar inte hur policyerna tillämpas.

Annonser och innehåll avsett för barn

• Vi strukturerar om och reviderar formuleringarna i avsnittet om begränsade kategorier och förbjudet innehåll för att förtydliga det och anpassa det till vår policy som rör annonsvisningsskydd för barn.

Annonsvisningsskydd för barn

• Vi lägger till en ny artikel i hjälpcentret för Google Ads för att göra det enklare att hitta och förstå våra befintliga annonsvisningsskydd för barn.

Annonsvisningsskydd för tonåringar

• Vi reviderar och förtydligar formuleringarna så att de stämmer bättre överens med våra övriga policyer.

(Upplagt den 14 november 2023)