Oppdateringer av retningslinjene for annonselevering til barn og tenåringer (desember 2023)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

I desember 2023 oppdaterer vi formuleringene i enkelte av retningslinjene for annonselevering til barn og tenåringer for å gjøre retningslinjene klarere. Håndhevingen av retningslinjene endres ikke.

Annonser og innhold laget for barn

• Vi omorganiserer og omarbeider formuleringene i delene om begrensede annonsekategorier og -innhold vi ikke tillater, for å gjøre retningslinjene klarere og samkjøre dem med retningslinjene for beskyttelse mot annonselevering til barn.

Beskyttelse mot annonselevering til barn

• Vi legger til en ny artikkel i brukerstøtten for Google Ads for å gjøre det lettere å finne og forstå mekanismene vi bruker for å beskytte barn når vi viser annonser.

Beskyttelse mot annonselevering til tenåringer

• Vi omarbeider formuleringene for å gjøre retningslinjene klarere og bedre samkjørt med resten av retningslinjene våre.

(Lagt ut 14. november 2023)