Updates in ons advertentiebeleid voor kinderen en voor tieners (december 2023)

Google biedt vertaalde versies van het Helpcenter. Het is echter niet de bedoeling dat deze de content van ons beleid veranderen. De Engelse versie is de officiële taal waarmee we ons beleid handhaven. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

In december 2023 updaten we het taalgebruik van enkele van onze advertentiebeleidsmaatregelen voor kinderen en voor tieners om te zorgen voor meer duidelijkheid en meer transparantie. Er zijn geen wijzigingen in de handhaving.

Advertenties en voor kinderen gemaakte content

• We herzien voor alle duidelijkheid het taalgebruik in het gedeelte met beperkte categorieën en verboden content en delen dit opnieuw in, zodat het is afgestemd op ons Beleid voor beschermingsmaatregelen rond advertentieweergave voor kinderen.

Beschermingsmaatregelen rond advertentieweergave voor kinderen

• We voegen een nieuw artikel toe aan het Helpcentrum van Google Ads zodat het duidelijker is wat onze bestaande beveiligingsmaatregelen voor kinderen zijn wanneer we advertenties tonen.

Beschermingsmaatregelen rond advertentieweergave voor tieners

• We herzien het taalgebruik voor alle duidelijkheid en voor betere afstemming op onze andere beleidsmaatregelen.

(Gepost op 14 november 2023)