Opdatering af politikken vedrørende upassende indhold (februar 2024)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

I februar 2024 opdaterer Google politikken vedrørende upassende indhold for at tydeliggøre definitionen af følsomme begivenheder.

En "følsom begivenhed" er en uforudset begivenhed eller udvikling, som i høj grad kan begrænse Googles muligheder for at offentliggøre fakta og relevante oplysninger af høj kvalitet og for at reducere visning af "ufølsomt" eller udnyttelsesorienteret indhold i forbindelse med brug af vigtige funktioner, heriblandt funktioner til indtægtsgenerering. I forbindelse med en følsom begivenhed træffer vi muligvis diverse forholdsregler for at undgå disse risici.

Som eksempler på følsomme begivenheder kan nævnes begivenheder med væsentlige sociale, kulturelle eller politiske konsekvenser, f.eks. undtagelsestilstand, naturkatastrofer, folkesundhedskriser, terrorisme og relaterede aktiviteter, konflikt og massevoldshandlinger.

Eksempler på, hvad der ikke er tilladt (listen er ikke udtømmende):

• Produkter eller tjenester, der anvendes til udnyttelse, afvisning eller billigelse af en følsom begivenhed, eksempelvis via kunstig oppustning af priser med deraf følgende forhindring/begrænsning af adgang til livsvigtige forsyninger eller salg af produkter eller tjenester, som muligvis ikke er tilstrækkelige i forhold til efterspørgslen i forbindelse med en følsom begivenhed
  • Brug af søgeord, der er relateret til en følsom begivenhed, i et forsøg på at opnå mere trafik
  • Påstande om, at ofrene for en følsom begivenhed selv var ansvarlige for tragedien, eller lignende forsøg på at fremstille ofre som skyldige, påstande om, at ofrene for en følsom begivenhed ikke har fortjent afhjælpning eller støtte, og påstande om, at ofre fra bestemte lande er ansvarlige for eller har fortjent at blive ramt af en global folkesundhedskrise

(Opslået den 9. januar 2024)