Om annonseringsincitament

Google tillhandahåller översatta versioner av vårt hjälpcenter. De är dock inte avsedda att ändra innehållet i våra policyer. Engelska är vårt officiella språk och den engelska versionen används som utgångspunkt för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Google erbjuder regelbundet incitament för att börja använda och investera i Googles annonseringsprodukter och för att Googles partner ska kunna öka kapaciteten för att hjälpa kunderna. Incitamenten ges till medverkande kvalificerade annonsörer och reklambyråer.

Incitamentens värde bygger på beräknade eller faktiska utgifter under en bestämd tidsperiod eller ett uppskattat marknadsvärde av de tjänster som tillhandahålls. Medverkande användare i incitamentprogrammet för videor kan exempelvis få incitament beroende på faktorer som deras annonsutgifter för videor och investeringar de gör för att bättre kunna använda Googles annonsprogram (exempelvis personalutbildning).

Incitament till medverkande annonsörer och reklambyråer är exempelvis

• kontantbetalningar
  • rabatt på standardpriser
  • kostnadsfria medier och exponeringar
  • tillgång till särskilda annonsutrymmen som YouTube Core Select-grupperingen.

Dessutom kan annonsörer och reklambyråer få kampanjstöd, exempelvis branschundersökningar och konsultation på plats, som främjar tillväxten i Googles annonsprogram. Om incitament ges för auktionsbaserad annonsering kan sådana incitament (som när en annonsör får en kupong för annonskrediter) minska annonsörens totalkostnad för annonseringen.