Om annonseringsinsentiver

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

Fra tid til annen tilbyr Google insentiver for å fremskynde innføring av og investering i Googles annonseprodukter, og for å hjelpe partnerne våre med å bygge opp ny funksjonalitet til å betjene kundene sine med. Disse insentivene tilbys til kvalifiserte annonsører og annonsebyråer.

Verdien av insentivene er basert på forventet eller faktisk forbruk i løpet av en forhåndsdefinert periode eller anslått markedsverdi på tjenestene som leveres. Deltakere i insentivprogrammet for video kan for eksempel motta insentiver basert på faktorer som hvor mye de bruker på videoannonsering, og hvilke investeringer de har gjort for å forbedre bruken av Googles annonseringsprogrammer (f.eks. opplæring av ansatte).

Insentiver for annonsører og byråer som deltar i programmet, kan omfatte følgende:

I tillegg kan annonsører og annonsebyråer få hjelp til kampanjene sine, for eksempel bransjeinformasjon og konsulenthjelp, for å sikre vekst i Googles annonseringsprogrammer. Når det gis insentiver i forbindelse med auksjonsbasert annonsering, kan det hende at insentivene (f.eks. når en annonsør mottar en kupong med annonsebonus) innebærer reduserte annonseringskostnader for annonsøren.

Linker til relatert innhold