Tietoja mainontakannustimista

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Google tarjoaa aika ajoin kannustimia edistääkseen mainostuotteidensa käyttöönottoa ja niihin investoimista sekä auttaakseen yhteistyökumppaneita kehittämään osaamistaan asiakkaidensa palvelemiseksi. Tällaisia kannustimia tarjotaan ohjelmaan osallistuville, hyväksytyille mainostajille ja mainostoimistoille.

Kannustimien arvo perustuu ennalta määritetyn aikavälin ennustettuihin tai todellisiin kuluihin tai tarjottujen palvelujen arvioituun markkina-arvoon. Esimerkiksi Video Incentives Program ‑ohjelmassa mukana olevat mainostajat voivat saada kannustimia muun muassa sen perusteella, paljonko ne käyttävät videomainontaan ja investoivat kykyynsä käyttää Googlen mainostusohjelmia (esim. kouluttamalla henkilöstöään).

Mainostajille ja mainostoimistoille voidaan tarjota esimerkiksi seuraavia kannustimia:

• käteismaksuja
  • alennuksia perushinnoista
  • maksutonta mediatilaa ja maksuttomia impressioita
  • pääsyä valikoituun mainosinventaariin, kuten YouTube Core Select Lineup ‑kokonaisuuteen.

Lisäksi mainostajat ja mainostoimistot voivat saada apua kampanjoihin, esimerkiksi toimialatutkimuksia ja paikan päällä tapahtuvaa konsultointia Googlen mainostusohjelmien käytön lisäämiseksi. Huutokauppapohjaista mainontaa varten annettavat kannustimet (esim. kuponki mainoshyvityksiä varten) voivat laskea mainostajalle kertyviä kokonaiskuluja.