Løs problemer med verificeringskoder for betalingsmetoder

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

Hvis du bliver bedt om at verificere din betalingsmetode, kan du muligvis gennemføre verificeringen med en midlertidig beløbsreservation eller debitering I transaktionshistorikken for dit kort eller dit kontoudtog. Hvis du har problemer med verificeringskoder, skal du følge vejledningen nedenfor.

Vigtigt! Koden vises muligvis ikke i dine transaktioner med det samme. Vent et par dage, før du går i gang med fejlfindingen.

Sådan løser du et problem med det samme:

Følg nedenstående vejledning for at løse eventuelle problemer med verificeringskoden.

Jeg fik en fejlmeddelelse, da jeg anmodede om en kode

Hvis du får fejlmeddelelsen "Koden kunne ikke sendes", kan du prøve følgende:

• Sæt penge ind på kontoen, og prøv igen.
  • Verificer, at alle oplysninger, der er knyttet til dit kort, er korrekte, f.eks. navn, adresse og CVC. Hvis oplysningerne er korrekte, kan du prøve at tilføje kortet igen.
  • Indsend dokumenter til verificering, hvis de er tilgængelige.

Tip! Hvis ingen af disse trin virker, skal du bruge en anden betalingsform.

Kan ikke finde en kode

Hvis du ikke kan finde verificeringskoden:

1. Gå til kontoudtoget eller transaktionshistorikken for det kort, du vil verificere.
  2. Find en midlertidig beløbsreservation eller debitering på 1,95 USD kaldet "GOOGLE". Beløbet varierer afhængigt af valutaen.
  3. Der er en 6-cifret verificeringskode ud for den midlertidige beløbsreservation og id'et. Du finder id'et, når du angiver verificeringskoden på payments.google.com.

Hvis du ikke kan finde koden, og der er gået mere end 7 dage, siden du anmodede om den, kan du:

Koden accepteres ikke

Hvis koden ikke accepteres:

• Tjek, at du indtaster verificeringskoden til det rigtige kort.
  • Tjek, hvor lang tid der er gået, siden du anmodede om koden. Hvis der er gået mere end 14 dage, er koden udløbet, og du skal forsøge at verificere igen.
  • Hvis du har slettet kortet, efter du har anmodet om en verificeringskode, er koden ikke gyldig. Tilføj kortet igen, anmod om en ny kode, og prøv igen.
  • Hvis koden er på mindre end 6 cifre, skal du indsende dokumenter til verificering, hvis muligheden er tilgængelig.

Tip! Hvis ingen af disse muligheder løser problemet, kan du bruge en anden betalingsform.

Koden kan ikke angives

Hvis du ikke kan angive koden, kan du prøve følgende:

• Hvis du har slettet kortet, efter du havde anmodet om verificeringskoden, er koden ikke gyldig. Tilføj kortet igen, anmod om en ny kode, og prøv igen.
  • Indsend dokumenter til verificering, hvis de er tilgængelige.
  • Hvis ingen af disse muligheder løser problemet, kan du bruge en anden betalingsform.

Jeg fik ikke refunderet den midlertidige debitering

Hvis din konto blev debiteret, kan det tage op til 30 dage, før refusionen vises på din konto.

Hvis du ikke bruger verificeringskoden, behandles refusionen inden for 14 dage. Når refusionen er behandlet, kan det tage op til 2 uger mere, før refusionen vises på din konto.

Hvis du ikke har modtaget en refusion efter 30 dage, kan du kontakte Google Support.