Kampanjkoder

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Vad säger policyn?

Google och våra partner delar ibland ut kampanjkoder för Google Ads. Du kan lösa in dessa kampanjkoder mot tillgodohavanden som sedan tillskrivs ditt Google Ads-konto. Användarvillkoren kan variera mellan olika kampanjer och länder, så läs därför all information i kampanjmaterialet. För enkelhetens skull följer nedan en lista med allmänna användarvillkor för våra kampanjkoder.

Hur skiljer sig policyn från land till land?

Klicka på ett land nedan för att se de allmänna användarvillkoren för att använda Google Ads-kampanjkoder.

Exempel

Tillåtet Inte tillåtet
  • Öppna ett nytt Google Ads-konto och använda ett kampanjerbjudande som du har fått via post
  • Sälja Google Ads-kampanjerbjudanden
  • Använda fler än ett kampanjerbjudande per kund

Vad händer om jag inte följer policyn?

• Kontot stängs av: Om ett konto har flera överträdelser eller en allvarlig överträdelse kan det stängas av. I så fall avbryts visningen av alla annonser i det avstängda kontot och vi kan inte längre godkänna dina annonser. Eventuellt kan relaterade konton stängas av permanent och nya konton kan stängas av automatiskt när du skapar dem. Läs mer om avstängda konton.

Kontaktuppgifter

Om du har fler frågor kring den här policyn kan du kontakta oss via länken nedan. Då öppnas formuläret Annonsgodkännanden och riktlinjer, som du kan använda för att kontakta oss.

Kontakta Google Ads-support