Kampanjkoder

Vad är policyn?

Google och våra partner delar ibland ut kampanjkoder för Google Ads-annonsering. Med kampanjkoden kan du lösa in en kredit som sedan används på ditt Google Ads-konto. Användarvillkoren kan variera mellan olika kampanjer och länder, så läs därför all information i kampanjmaterialet. För enkelhetens skull följer nedan en lista med allmänna användarvillkor för våra kampanjkoder.

Hur varierar policyn mellan olika länder?

Klicka på ett land i listan om du vill läsa de allmänna användarvillkoren för kampanjkoder i Google Ads.

Exempel

Godkänd Inte godkänd
  • Öppna ett nytt Google Ads-konto och använda ett kampanjerbjudande som du fått via post.
  • Sälja Google Ads-kampanjerbjudanden.
  • Använda fler än ett kampanjerbjudande per kund.

Vad händer om jag inte följer policyn?

• Kontot stängs av: Om ett konto har flera överträdelser eller en enda allvarlig överträdelse kan det stängas av. I sådant fall avbryts visningen av alla annonser i det avstängda kontot och vi kan inte längre godkänna dina annonser. Eventuellt kan relaterade konton stängas av permanent och nya konton kan stängas av automatiskt när du skapar dem. Läs mer om avstängda konton.

Kontaktuppgifter

Om du har fler frågor kring den här policyn kan du kontakta oss via länken nedan. Då öppnas formuläret ”Annonsgodkännanden och riktlinjer” som du använder om du vill kontakta oss.

Kontakta Google Ads-support