Kampanjekoder

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

Hvilke retningslinjer gjelder?

Google og samarbeidspartnerne våre distribuerer av og til kampanjekoder for Google Ads. Disse kampanjekodene kan brukes til å løse inn kreditt i Google Ads-kontoen. Vilkårene for hver kampanje kan variere alt etter land og kampanje, så husk å lese nøye gjennom kampanjemateriellet. Nedenfor finner du en oversikt over de generelle vilkårene for kampanjekodene.

Hvordan varierer disse retningslinjene fra land til land?

Klikk på landene nedenfor for å se de generelle vilkårene for bruk av Google Ads-kampanjekoder.

Eksempler

Godtas Godtas ikke
  • Oppretting av ny Google Ads-konto og bruk av tilsendt kampanjekode
  • Salg av Google Ads-kampanjekoder
  • Bruk av flere markedsføringsbonuser per kunde

Hva skjer hvis jeg bryter disse retningslinjene?

Kontosuspensjon: Vi kan suspendere kontoer der det har forekommet flere overtredelser eller en alvorlig overtredelse. Hvis dette skulle skje, stoppes visningen av alle annonser i den suspenderte kontoen, og du kan ikke lenger bruke annonseringstjenestene våre. Vi kan dessuten suspendere eventuelle relaterte kontoer for godt, og nye kontoer du måtte opprette, kan bli automatisk suspendert. Finn ut mer om sperrede kontoer.

Kontaktinformasjon

Hvis du fortsatt har spørsmål angående disse retningslinjene, kan du kontakte oss via linken nedenfor. Da kommer du til skjemaet «Annonsegodkjenning og retningslinjer». Der kan du skrive inn spørsmålet du ønsker å få svar på.

Kontakt brukerstøtten for Google Ads